sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Sunnuntaifiiliksiä!

Hola! 
Minska täällä taaas =) Ajattelin vähän kirjotella tästä kuluneesta viikonlopusta! 
Perjantaii sujui suhteellisen rauhallisissa merkeissä, lähin vasta illemmalla ulos hakemaan tyttöjä (Iinaa ja Jenniä) ja hengailtiin siinä sitten ulkona vähän aikaa kunnes kaikki vähän erkani ja lopulta lähettiin kotiin. Suunnitelmissa kokoajan olikin lähteä aikasin kotiin nukkumaan, että jaksais sitten lauantai-iltana vähän rellestää :P
Eilen sitten päivällä kävin kattomassa Järvenpään jäähallissa lätkämatsin ja sen jälkeen tulin kotiin laittautumaan ja sitten lähdettiin kaverille alottelemaan ja sieltä sitten Järvenpään yöelämän sydämeen eli RT! Jennikin kävi siinä aikasemmin moikkaamassa meitä, mutta kun se nyt on tollanen ihan pipi niin se lähti kotiin nukkumaan =( RT:ssä oli kuitenkin ihan hauskaa, näki paljon tuttuja ja pääsi vähän reivaamaan.
Tänään mun piti lähteä Jumboon kattomaan vähän jotain lämpimiä vaatteita ja haluaisin uudet kengät, mutta olo ei nyt ihan ehkä sallikkaan mitään shoppailua =D tyydyn nyt vaan löhöilyyn, ehkä illemmalla sitten johonki ulos käymään, tai ehkä Jennille, dunno!

Tottahan toki me kuitenkin kuvia ehdittiin räpsiä=)

PS. Mä alan vihdoinkin olla terve! Antibioottikuurikin vetelee jo ihan viimesiään ja mun ei oo tarvinnut ehkä kolmeen päivään niistää ollenkaan! Eli ensviikolla pääsee jo salille ja muutenkin ihan oikeesti kuntoilemaan! Ihanaa! Ajattelin muuten myös ostaa uudet lenkkarit ja jotkut kivat aerobickengät tai jotain tollasta =)

That's it!

-Minska ♥  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti