torstai 13. lokakuuta 2011

ça va?

Moii!
Nyt löyty mullakin sopiva sauma kirjotella tänne! Eilen Jenni tosiaan tais hoitaa tän bloggaamisen, mä vaan lueskelin näitä juttuja. Eilinen päivä mulla sujuii ihan hyvin, olin ulkosalla kaverien kanssa ja sitten vaan löhöilin kotona. Tänään oli rankka kahen tunnin koulupäivä ja sen jälkeen kävin mun kummitytön kanssa kahvilla =)
Sitten lähin Jennin kanssa hoiteleen vähän bisneksiä ja nähtiin vähän kavereita ja sitten Jenni lähti tapaamaan lastaan (Miloa) kotiiin jeiii=)

Mulla on muuten ihan hullu lomakuume!! Onneks ollaan Jennin kanssa tekemässä joku weekendtrip tässä lähiaikoina, niinkun se jo aikasemmin mainitsikin =) Ja lähen jouluna perheen kanssa Kanariansaarille, sitä siis odotellessa!
Piti vähän fiilistellä lomakuvilla ja tän päätin lisätä tänne :P KATTOKAA KUN OLEN RUSKETTUNUT!En tajuu mikä siinä on, ettei meitä Jennin kanssa voi oikeen ottaa tosissaan tai sitten me ei vaan ite oteta mitään tosissamme, mielummi silleen hauskasti kun liian totisesti =) Tässä pari kuvaa:

Joo-o mitäs tähän sanois, oltiin yks ilta vähän ajelemassa..
 
Tässä taas esittelen Jennin tuomia tuliaisia =)) Muotoilu oli mun mieleen ja makukin ihan hyvä..

Myös Jennille namuset maistuu hyvin =)
Yks juttu tuli tässä mieleen jota en oo vielä täällä paljastanut! Mä oon siis ihan ruokafriikki :) Katon törkeesti eri kokkiohjelmia (Jamie Oliver on mun ehdoton suosikki, mutta kaikki ohjelmat joissa Gordon Ramsay on ni ah, oon ihan hulluna niihin). Tuli tää kokkiohjelmajuttu mieleen siitä, että söin äsken tosi pahan makusia pistaasipähkiniä.. hyi.. Tykkään ite laittaa ruokaa, vaikka yleensä en jaksa itelle tehä mitään gourmetruokia. Välillä on kivempi kokkailla jotain vaikeeta JA BTW! Me ollaan Jennin kanssa oikeen päteviä leipureita! Melkeen viikottain jompi kumpi leipoo jotain ja kutsuu toisen syömään =D Tällä viikolla tein yks aamu pullia, harmi vaan ettei Jenni ehtinyt maistaa niitä..
Mutta nojoo, eiköhän tässä ollu nyt tarpeeks tältä illalta! Kiitos ja kumarrus =))

- Minska 

2 kommenttia: