torstai 13. lokakuuta 2011

me happy ? yes

Hyvää huomenta kaikille, huhuh !
Mäkin toivoisin herääväni pikkuhiljaa tästä mun horroksesta.. En oikeastaan edes ymmärrä miten voin olla näin unessa vieläkin, vaikka oon heränny jo reilu 4 tuntia sitte ? :D Aattelin nyt vähän kertoilla mun kuulumisia eiliseltä kun Minni taitaa tällä hetkellä olla jopa koulussa (?) joten siitä te ehkä kuulette vasta tänään illalla. No mutta takaisin siihen eiliseen.. Olin siis töissä 8-16 niinku oon aina arkisin muutenkin ja kun pääsin kotiin niin olisi tehny mieli vaan mennä sänkyyn ja sulkea silmät, mutta skarppasin ja tein ruokaa, katoin uudet GG- ja DHW-jaksot (Gossip Girl ja Desperate Housewives, Minni kuitenki kysyy mitä noi lyhenteet tarkottaa ;) ) ja sitten vaan chillasin ja löhöilin hyvässä seurassa loppuillan. Tänään saan 2vk jälkeen mun koiran (lue lisää postauksen lopusta) takaisin kotiin kun se on ollut mun vanhempien mukana mökillä, en malta odottaa. Kamala ikävä ! Yllätyin myös tänään positiivisesti kun tajusin, että tänään on torstai ja kohta on jo viikonloppu, TAAS ?! Mihin nää kaikki päivät oikein katoaa, en tiiä onko tää nyt sitte hyvä vai huono asia et aika juoksee ku tiimalasissa näin arkisin ...

 Tähän loppuun ajattelin nyt kertoa vähän tosta mun koirasta, koska se on oikeesti mulle toooodella tärkeä!
Tässä hän on, Milo.


Milo on jackrusselinterrierin ja shetlanninlammaskoiran- sekoitus, ei uskois eihä ?
Todella moni on kyllä sitä mieltä että Milo on albiiinokettu ja kutsunki sitä usein Ketuksi.


Milo on syntynyt 2010 keväällä ja sain sen mun vanhemmilta ylioppilaslahjaksi, paras lahja ikinä. Oikeesti.


Luonteelta Mailou on ihana, siis voi että. Kiltti ja nössö mut silti niin rakastava koira, joka nukkuu aina öisin mun kainalossa ja jos se ei oo nähny mua hetkeen ni se kyllä osottaa sen mulle sillä et se kyhnää ja tulee mun perässä ku varjo. Milon bravuureihin kuuluu myös susien lailla ulvominen sillai hienolla pään taaksepäin taitolla höystettynä. :D No mutta, siinä teille mun Milo, niin ette ihmettele et jos jauhan siitä aika paljon. Onhan se nyt sentään mun päivien kirkkain valo tietystiii..


Btw, suunnitellaan tässä just Minnin kanssa semmosta viikonloppu reissua (max. 3pv) tohon ihan joulukuun alkuun, hyviä matkakohde ideoita ym. otetaan vastaan !


Minska jatkaa sitte illemmalla, byeyee
- Jenyyy

2 kommenttia:

  1. Onpas sulla söpö koira! :)

    VastaaPoista
  2. haha, voi kiitos ! se on kyl tollane hurmuri :)
    - Jenyy

    VastaaPoista